Program de masterat Fiscalitate

O abordare practică și profesionistă asupra fiscalității

Alături de profesioniști!

Programele noastre sunt concepute de profesioniști din domeniul fiscal având în vedere nevoile actuale pe piață. Astfel îți oferim șansa de a câștiga o pregătire solidă în domeniu

O nouă experiență!

Ai șansa de a participa la un program de masterat de top, recunoscut în domeniu, ce te va dezvolta ca specialist în fiscalitate

Succesul tău este aici!

Încearcă. Faceți conexiuni. Ieși în evidență. Vei intra într-un mediu cu diverse provocări – atât în ​​clasă, cât și mai departe. Bine ați venit la Programul de masterat Fiscalitate

Masterat în Fiscalitate

Studii: cu frecvență în campus

Locație: București

Program de masterat in parteneriat cu:

Ce pot face cu un Masterat in Fiscalitate?

După cum s-a menționat, atât persoanele fizice, cât și întreprinderile au nevoie de ajutor în domeniul fiscal, iar cei care dețin un master în domeniul fiscalității pot oferi consiliere și expertiză de specialitate. În plus, programul de masterat fiscalitate are acreditare ACCA, ceea ce vă poate ajuta la promovarea cu succes a examenelor specifice acreditării. Oportunitățile de carieră variază pentru experții în domeniul fiscal, iar perspectivele de angajare pentru specialiștii din domeniu arată din ce în ce mai promițător.

Specialist fiscal

Un specialist fiscal se concentrează pe analiza taxelor și impozitelor clienților în vederea conformării cu dispozițiile legale, răspunderii și riscului asumat de contribribuabili. În analizele lor, specialiștii fiscali ajută la identificarea eventualelor probleme ce pot apărea pe termen scurt și pe termen lung în ceea ce privește deciziile fiscale ale contribuabililor și recomandă modalități de reducere a riscurilor.

Expert Contabil

Expertul organizează, conduce, ţine, verifică şi supraveghează contabilitatea, întocmeşte şi semnează situaţiile financiare şi execută lucrări cu caracter fiscal, respectiv calculul de impozite, taxe şi contribuţii, întocmirea şi depunerea de declaraţii fiscale şi asigurarea reprezentării clientului în relaţia cu autorităţile fiscale, ca parte a unui contract de prestări de servicii în domeniul contabilităţii. Pentru a intra în profesie, aveți nevoie de calitatea de expert contabil oferită de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR).

Consultant Fiscal

Consultantul fiscal acordă asistență fiscală și totodată oferă servicii profesionale în ceea ce privește domeniul fiscal, realizând totodată expertize fiscale extrajudiciare. Pentru a intra în profesie, aveți nevoie de calitatea de consultant fiscal oferită de Camera Consultanților Fiscali (CCF). Absolvenții programului de masterat Fiscalitate vor avea acces la profesia de consultant fiscal asistent doar în baza unui interviu.

Tax Manager

Tax Manager-ul se asigură că o companie rămâne în conformitate cu toate reglementările fiscale.

Dezvoltăți cariera

Programul de masterat Fiscalitate vă oferă instrumentele, tehnicile și abilitățile de care aveți nevoie pentru a ieși în evidență. Acest program a fost conceput de specialiști din domeniu, pe care îi veți regăși pe parcursul celor 2 ani de studii.